Postimehe naisteportaali ja Maxima vastlapäeva retseptivõistlusele saatis oma püreesupi retsepti Merle Schneider, kelle sõnul sobib see eriti hästi jahedateks talveõhtuteks. Ootame ka sinu retsepti!
Retseptivõistlus: sibula-tomatisupp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibula-tomatisupp
Vaja läheb
- 3 suurt sibulat
- 1 purk purustatud tomateid
- 1 suur porgand
- pipar
- sool
- pune
- kurkum
Serveerimiseks
- röstitud kõrvitsa- või päevalilleseemneid
- rohelist sibulat
- idusid
Hauta sibul klaasjaks, lisa kurkum, hauta veel minuti jagu, lisa jämedalt riivitud porgand ning hauta pehmeks. Lisa tomatikonserv. Püreesta kannmikseris, jättes supp suhteliselt jämedakoeliseks. Maitsesta ja serveeri. Maitseb väga hea.
Head isu!