![Sibula-tomatisupp](http://f11.pmo.ee/7H9TPC5sR73P-BvtnwF-JL64eMg=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2016/02/09/5027775t1he9ce.jpg)
Postimehe naisteportaali ja Maxima vastlapäeva retseptivõistlusele saatis oma püreesupi retsepti Merle Schneider, kelle sõnul sobib see eriti hästi jahedateks talveõhtuteks. Ootame ka sinu retsepti!
Postimehe naisteportaali ja Maxima vastlapäeva retseptivõistlusele saatis oma püreesupi retsepti Merle Schneider, kelle sõnul sobib see eriti hästi jahedateks talveõhtuteks. Ootame ka sinu retsepti!
Sibula-tomatisupp
Vaja läheb
Serveerimiseks
Hauta sibul klaasjaks, lisa kurkum, hauta veel minuti jagu, lisa jämedalt riivitud porgand ning hauta pehmeks. Lisa tomatikonserv. Püreesta kannmikseris, jättes supp suhteliselt jämedakoeliseks. Maitsesta ja serveeri. Maitseb väga hea.
Head isu!