Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vürtsikas veise-chorizo-quiche paprika, sibula ja spinatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Vürtsikas Liivimaa lihaveise-chorizo-quiche paprika, sibula ja spinatiga
Vürtsikas Liivimaa lihaveise-chorizo-quiche paprika, sibula ja spinatiga Foto: Kristjan Sulõnd

A. Le Coq toob turule uue eriõllede sarja Brewer’s Collection, kuhu kuuluvad IPA, Blond ja Kriek. IPA ehk India Pale Ale on tugevalt mõrkja ja IPA-le iseloomuliku maitsega ale-tüüpi õlu. Selle kõrvale pakub Anni Arro välja quiche’i retsepti, et õllest täit naudingut saada.

Vürtsikas Liivimaa lihaveise-chorizo-quiche paprika, sibula ja spinatiga 8-le 

  • 8 väikest soolast liivatainakorvikest
  • 4 viilu Liivimaa lihaveise-chorizo’t
  • ½ paprikat
  • 1 sibul
  • oliiviõli
  • 100 g värsket spinatit
  • 100 ml vahukoort
  • 1 muna
  • 40 g riivitud juustu                                                                   

Haki sibul ja paprika väikesteks tükkideks, poolita chorizo-viilud ja pruunista oliiviõlis. 

Võta pann tulelt ja viska hulka spinat. Sega läbi.

Aseta iga liivatainakorvi põhja sibula-paprikasegu, nii et igasse korvi satuks üks poolik chorizo-viil. Kalla üle vahukoore-, juustu- ja munaseguga ning küpseta 180 °C juures umbes 7 minutit. 

Tagasi üles