Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Seemne-krõbeleib (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: Vida Press

Pagar Angeelika Kang katsetas erinevaid Veski Mati jahusid, proovides küpsetada midagi uut ja huvitavat. Töö tulemusel valmis mitu head retsepti, millest üks on krõbeleib. Proovi järele!

Seemne krõbeleib

  • 0,5 dl musti seesamiseemneid
  • 0,5 dl seesamiseemneid
  • 1 dl päevalilleseemneid
  • 2 dl maisijahu
  • 0,5 dl viinamarjaseemne õli
  • 2,5 dl keevat vett
  • 1 tl soola

Sega kõik kuivad ained omavahel. Lisa õli ja sool. Kalla peale keev vesi ja sega ühtlaseks. Määri segu kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 150 kraadises ahjus 35 minutit, murra väiksemateks tükkideks ning seejärel 200 kraadises ahjus 10 minutit.

Tagasi üles