Kuulus laulja on kodus tõeline kooner

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõistlik kulutaja ei pea kuu lõpus sente lugema.
Mõistlik kulutaja ei pea kuu lõpus sente lugema. Foto: SCANPIX

Kuigi kuulsate ja rikaste puhul torkab tihti silma ka nende üliluksuslik eluviis, on ka erandeid: näiteks IKEA miljardärist omanik Ingvar Kamprad säästab, kus vähegi saab ning leiab, et raha pole vaja laristada ka siis, kui seda on lademes. Sama meelt on ka Saksa šlaagrilaulja Jürgen Milski.

Oma sõnul miljonäriks saanud mees vaatab toidupoes hindu ja põlgab isegi poes 2.50 eurot maksva vorstijupi liiga kalliks. Veini kodupeoks ostab ta säästupoest pakikaupa, kuna tema sõnul pole pakiveinil häda midagi, rääkis ta telekanalile RTL.

Mehe korter, mille juurde kuulub ka väike aiake Kölnis, pole suur, sisustatud küllaltki tagasihoidliku mööbli ja keskmise arvutimonitori mõõtu telekaga.  «Ma olen pärit perest, kus raha hoolikalt loeti ega pea õigeks mingitele staatussümbolitele kulutamist. Staare, kes on rahad läbi löönud ja elavad nüüd peost suhu, on küllalt. Isegi kui praegu on mul head ajad, tuleb rahaga mõistlikult ringi käia,» kommenteeris ta. Küll aga on ta nõus kulutama raha laste haridusele või ostma neile kinnisvara. «Ja puhkuse pealt ma ka kokku ei hoia, see on oluline,» leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles