Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Aasiapärane lõunasöögiidee: riisinuudlid peekoniga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Artikli foto
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

See videoretsept annab sulle kindlasti hea idee, mida lõunasöögiks valmistada!

Vaja läheb:

  • pakk riisinuudleid
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 keskmine sibul (või pool suuremast)
  • kapsast
  • 1 keskmine porgand
  • 3 paksu peekoniviilu
  • kastmeks ½ tassi kanapuljongit, ¼ tassi sojakastet
  • kaunistamiseks hakitud rohelist sibulat, 2 pooleks lõigatud keedumuna

Valmistamine:

Valmista ette riisinuudlid vastavalt pakil olevale juhendile. Haki küüslauk, kapsas, porgand, sibul ja peekon. Sega väikeses kausis kokku kaste.

Pane vokkpann tulele, lisa peekon. Kui liha on pruunistunud, lisa sibul ja küüslauk. Minuti pärast lisa kapsas ja porgand ning prae, kuni köögiviljad on pehmenenud (paar-kolm minutit). Viimaks lisa roale valminud riisinuudlid ning vala juurde kaste. Sega korralikult ja lase maitsetel kokku sulada. Serveeri näiteks koos keedumunaga.

Vaata ka videot!

 
Bacon Pancit

Bacon Pancit! Full Recipe Video: https://youtu.be/N-L-B6ONGBMStep-by-Step Written Recipe: http://seonkyounglongest.com/?p=5267

Posted by Seonkyoung Longest on Friday, 18 December 2015
Tagasi üles