:format(webp)/nginx/o/2016/04/13/5259121t1hf044.jpg)
Avokaadofännidele on väga tuttav jant selle supervilja õige küpsusastme tüütu ootamisega. Poest ostes on see enamasti veel kõva ja toores ning kreemjat konsistentsi peab mõnikord ootama terve nädala. Aga kui isu tekib kohe?
Avokaadofännidele on väga tuttav jant selle supervilja õige küpsusastme tüütu ootamisega. Poest ostes on see enamasti veel kõva ja toores ning kreemjat konsistentsi peab mõnikord ootama terve nädala. Aga kui isu tekib kohe?
Pure Wow vahendab lollikindlat nippi, kuidas toores avokaado vaid mõne minutiga söögivalmis saada. Vaja läheb vaid küpsetuspaberit ja fooliumit.
Mässi avokaado fooliumisse ja pane küpsetuspaberil 90 kraadi juures ahju umbes kümneks minutiks või seni, kuni see muutub pehmeks. Kurb küll, kuid kui avokaado on väga kõva ja toores, pehmeneb see palju aeglasemalt ning küpsemiseni võib kuluda ka kuni tund aega.
Kui avokaado on pehmeks saanud, eemalda sellelt foolium ja pane külmikusse veidikeseks jahtuma.
Avokaado läheb ahjusoojas pehmeks tänu etüleenile, mis tavaliselt eraldub väga aeglaselt ja mille tõttu vili küpseb. Fooliumis ei pääse aga gaas välja ja kiirendab oluliselt küpsemisprotsessi.
Proovi järele!