/nginx/o/2016/04/19/5280071t1hc971.jpg)
Rakvere uusim lihatoode, seakoodilihast seatiib, võib küll olla esmapilgul segadusttekitav, kuid tegu on mõnusa grilltootega. Siin on kaks kastmeretsepti, millega seatiibu proovida!
Rakvere uusim lihatoode, seakoodilihast seatiib, võib küll olla esmapilgul segadusttekitav, kuid tegu on mõnusa grilltootega. Siin on kaks kastmeretsepti, millega seatiibu proovida!
Vaja läheb:
Valmistamine
Sega kastmeained omavahel ja serveeri ahjus või grillil küpsetatud seatiibadega.
Vaja läheb:
Maitseainekotikesse:
3 loorberilehte, 3 tähtaniisi, 10 vürtspipart, 4 nelgitera
Valmistamine
Paki maitseained marlisse ja seo väikeseks kotikeseks. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks. Lisa äädikas ja muud koostisosad, ka maitseainekotike. Keeda vaiksel kuumusel u 1 tund. Eemalda maitseainekotike ja püreeri sauseguriga. Maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.
Retseptid: Lia Virkus, fotod: Jaan Heinmaa