/nginx/o/2016/04/22/5291703t1h0aa5.jpg)
Enamasti pestakse salatirohelist kraani all pea et kinnisilmi, vaevumata tähelegi panema, et seda saaks teha kuidagi paremini.
Enamasti pestakse salatirohelist kraani all pea et kinnisilmi, vaevumata tähelegi panema, et seda saaks teha kuidagi paremini.
Kuidas seda siis paremini teha? Alustuseks lõika salatikimbult tüveosa täielikult maha, nii et kõik lehed tuleksid lahti, õpetab Pure Wow. Seejärel pese salatilehti kraani all jääkülma veega ükshaaval nii, et varreosa jääks allpoole. Kui lehed pestud, patsuta need pabersalvrätiga kuivaks.
Enamus mustusest, mis salatilehe küljes üldse on, pesitseb varte vahel. Kui sa pesed salatilehti alt ülespoole, ajad mustuse lehe peale veelgi rohkem laiali. Külma veega tuleks salati pesta aga seepärast, et siis jääb see mahlaselt krõmpsuv ja ei närtsi ära.