/nginx/o/2016/04/26/5306539t1h94f5.jpg)
Trendikas lehtkapsas on paljude terviseteadlike gurmaanide üks lemmiktoit. Samas on palju ka neid, kes pole õppinud seda veel armastama, sest lehtkapsas võib olla üsna kibe ja kõva.
Trendikas lehtkapsas on paljude terviseteadlike gurmaanide üks lemmiktoit. Samas on palju ka neid, kes pole õppinud seda veel armastama, sest lehtkapsas võib olla üsna kibe ja kõva.
Pure Wow õpetab, et lehtkapsast võib natuke töödelda, et seda oleks mõnusam süüa. Vaja läheb mõni peotäis tooreid lehtkapsalehti, oliiviõli, sidrunit ja meresoola.
Esiteks lõigu kapsalehed väiksemateks tükkideks ja aseta suurde kaussi. Lisa supilusikatäis oliiviõli, pigista peale sidrunimahla ja raputa lisaks näpuotsatäis meresoola. Mudi kergelt lehti nii, nagu sõtkuksid kohevat pärmitainast. Mõne aja pärast muutuvad lehtkapsalehed palju pehmemaks.
Lehtkapsas on lehtsalatiga võrreldes küllaltki tugeva tekstuuriga, mistõttu aitab masseerimine selle kiudusid pehmemaks muuta. Nii on seda lihtsam süüa ja ka seedida. Sidrunimahl ja sool lisavad omakorda head maitset ja vähendavad selle loomulikku kibedust. Head isu!