Näppa tõeliselt kodufännilt neli salanippi ja oled palju õnnelikum

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus olemisest tuleb rõõmu tunda.
Kodus olemisest tuleb rõõmu tunda. Foto: SCANPIX

Küllap tunneb meist igaüks mõnd tõelist kodufänni, kes eelistab pigem koju jääda, mitte linna peal möllata. Näppa temalt need neli salanippi – need võivad sindki õnnelikumaks teha!

1. Tema kodu on kaunis ja mõnus

Nad on oma kodu kujundanud selliseks, et seal oleks hea olla – see on kaunis, mõnus ja korras, tõelise rahulolu oaas. Nad pühendavad sellele aega ja vaeva ja oskavad kodust ka piisavalt rõõmu tunda.

2. Kodus olemine ei tähenda igavlemist

Tõelised kodufännid juba teavad, et kodus olemine ei tähenda diivanil igavlemist. Kodus saab palju asju ära teha – mõned inimesed näiteks teevad kodust kaugtööd ning on rõõmsad ja õnnelikud.

3. Tal on kõik nii sätitud, et kodus olemisest rõõmu tunda

Näiteks ootavad seal kallid inimesed, koduloomad, aed, palju häid raamatuid lugemiseks: kõik see teeb kodust mõnusa koha, kuhu igatseda.

4. Nad veedavad kaaslastega kvaliteetaega

Kodufännid pühenduvad oma kaaslastele ja sõpradele: nad ei kohtu sinuga selleks, et terve vestluse aja ninapidi Facebookis surfata. Selle asemel süvenevad nad jutuajamistesse, valmistuvad kokkusaamisteks ning võid kindel olla, et sel moel veedetud aeg on tõepoolest kvaliteetaeg, mitte maha visatud tunnid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles