Jahmatav kodu: ema, tütar ja 38 kassi elasid autos (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

Arvad, et sinu elutingimused pole kiita? Selle ema ja tema tütre nii-öelda kodule on ilmselt raske võrdset leida. 

70-aastane austraallana Sharyn Wingate ja tema 41-aastane tütar Alexandra elasid kuid mikrobussis, seltsiks 38 kassi ja nende pojad, vahendab Fox News. Ema ja tütre äärmuslikud elutingimused avastas üks politseinik juhuslikult ja esmalt üritas tol hetkel autos viibinud Alexandra väita, et ta lihtsalt ootab oma ema, mitte ei ela seal. Kuna aga duo alles märtsis loomade väärkohtlemise pärast oma eelmisest kodust välja tõsteti (seal pidasid nad ühtekokku 70 kassi), tekkis politseinikul põhjendatud kahtlus, et naine valetab. 

Mikrobussi läbiotsimisel avanenud vaatepilt polnud meeldiv: kahe naise ja nende loomade elutingimused olid kõike muud kui puhtad. Loomakaitsjate sõnul kaevasid nad end läbi prügi, et leida kasse ja nende poegi. Viimaseid tuli päevavalgele ootamatutest kohtadest, näiteks tassihoidjast ja kindalaekast. 

Mikrobussi kasside kogumisega astusid ema ja tütar üle neile majast väljatõstmisel seatud lemmikloomapidamise keelust. 

Kõigi 38 kassi tervis on aga üldjoontes hea. 34 neist on juba valmis uutesse kodudesse minema, neli jäävad esialgu veel arstide jälgimise alla, teiste hulgas ka imetav ema poegadega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles