Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Odrajahukarask

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: Oleg Hartšenko

Electrolux aurufunktsiooniga PlusSteam ahju esitluse ja küpsetamise workshop’il avaldas Food Studio peakokk Indrek Kivisalu lihtsa odrajahukaraski retsepti. Proovi järele!

Odrajahukarask

  • 200 g odrajahu
  • 100 g nisujahu
  • 2 kanamuna
  • 5 dl petti, hapupiima või keefiri
  • Ca 30 g suhkrut
  • Ca 3 g soola
  • Ca 1,5 g soodat
  • Vormi määrimiseks võid

Klopi munad lahti, lisa esmalt vedelik ja maitseained ning seejärel soodaga segatud jahud. Sega tainas ühtlaseks massiks, vala võiga määritud vormi ja küpseta 180°C juures 20-30 minutit, sõltuvalt vormi kujust. Karaski küpsust kontrolli puutikuga.

Märksõnad

Tagasi üles