Vaata, milline näeb välja luksuskorter Tallinna südalinna ühes hinnatumas uuselamus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liven Kinnisvara partner Andres Aavik tõi hiljutises intervjuus Tallinna südalinna ühe hinnatuima piirkonnana välja mereäärse ala, mainides sinna kerkivat Promenaadi maja. Millised sealsed kodud välja näevad ja kui palju maksvad?

 Promenaadi maja kerkib maailma kõrgeimate keskkonnasäästlikkusnõuete järgi ehitatud ärihoonete Navigator ja Explorer vahele.

Foto: Liven

Kompleks koosneb neljast eriilmelisest majast: Kogukonnamaja haljastusega sisehoovis on mõnus pere ja sõpradega aega veeta, Peremaja oma päikeselise mänguväljakuga vastab kõige paremini pereelu nõudmistele, eksklusiivses Peremaja tornis on igal korrusel vaid üks korter ning Linnamaja on siseaatriumiga luksuslik korterelamu. Hoonete all on kaks parkimiskorrust, kus asuvad ka panipaigad; esimesel korrusel on aga ärid ja kohvikud.

Promenaadi maja asub vanalinna, Rotermanni kvartali ja Admiraliteedi basseini vahel ning on nurgakivi uue mereäärse kvartali tekkel. Maja koosneb neljast huvitava planeeringuga eluhoonest, kus on maksimaalselt arvestatud koduotsijate soovidega. Vanalinna ja merevaatega korterid on keskse asukohaga, avarad ning osaliselt läbi kahe korruse.

Promenaadi majas on kokku 120 läbimõeldud planeeringuga korterit alates väikesest, 49,5 m2 suurusest 2-toalisest kuni 197,5 m2 suuruse 5-toaliseni. Hoonete viimastel korrustel on kõrge õhuruumi ja katuseterrassidega loft’id.  Promenaadi maja esimeses ehitusetapis valmib tänavu aasta lõpuks Linnamaja, mida eristab teistest hoonetest avar ja elegantne kuppelaknaga siseaatrium.

Praegu müüakse Eesti suurimas kinnisvaraportaalis kv.ee päris mitut Promenaadi maja hinnalist elamispinda.

Foto: Liven

Näiteks sauna ja suure katuseterrassiga kolmetoalise 119,3m2 suuruse katusekorteri eest kuuendal korrusel tuleb välja käia 510 665 eurot, ent elamine lubab ka suurlinlikku luksust: valgusküllases 5,5 m kõrguste lagedega elutoas on avatud köök ja kamina võimalus.

Foto: Liven

Külalisi saab võõrustada 49,8 m2 suurusel tuulte eest varjatud privaatsel katuseterrassil.

Foto: Liven

Odavamalt saab omandada kahetoalise 60,6 m²  suuruse korteri neljandal korrusel, selle eest tuleb välja käia 190 890 eurot. Valgusküllane 59,7 m²  kahetoaline, lõunapoolse klaasitud rõduga korter Linnamaja 3. korrusel maksab 176 040 eurot. Kolmetoalise 84 m² rõduga korteri eest, kust avanevad vaated Tallinna vanalinnale, tuleb välja käia 281 640 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles