Lapseootel üksikema elab täiesti ehtsas garaažis

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garaaž. Foto on illustratiivne.
Garaaž. Foto on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

Kui armsaks saanud naabruskonna üürihinnad on taevasse kerkinud, aga kolida ei taha, tuleb vahel teha äärmuslikke otsuseid: näiteks seada elu sisse tavalises garaažis.

Nii läks USAs San Fransiscos elava Nicole Jonesiga, kes lapseootel olles töö kaotas ja elustandardis kõvasti järeleandmisi pidi tegema. Kuigi tal õnnestus peatselt leida uus töökoht, ei võimaldanud sealne teenistus tal vanaviisi jätkata: laps nõudis oma osa. Sedasi jäi üksikemana last kasvatava Nicole´i ainsaks võimaluseks üürida koduks ümberkohendatud garaaž. Kuigi seest üsna hubane, puidust põranda  ja väikese kaminaga, on tegu siiski garaažiga: selle uks avaneb nii, et kogu Nicole´i elamine on tänavale näha, ja ruumi on seal napivõitu. 

Miks naine aga piirkonnast, kus keskmine üürihind on 3600 dollarit kuus, ära kolida ei tahtnud? Sellele ta konkreetset vastust ei anna, kuid arvestades, et naabruses on väga häid koole ja lasteaedu, võib põhjus peituda selles. 

Oma pisikese kodu eest maksab naine tuhat dollarit kuus ja tunnistab, et millekski enamaks pole tal praegu rahalisi vahendeid. Seda hoolimata sellest, et pooleteise aastase tütre kõrvale on peagi sündimas teine laps. 

«Ma ei eitagi, et tulevik tekitab ärevust, aga ma olen õnnelik, et meil sellinegi katus peakohal on,» ütleb ta. 

Vaata fotosid naise tillukesest kodust  SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles