Staaril külas: kaunitarist modell-saatejuht on kodus täiesti tavaline ema

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvie Meis.
Sylvie Meis. Foto: Joel Ryan/AP

«Oh, vabandust, tavaliselt oleks mul juba laud kraamitud, aga täna ei jõudnud,» naeratab modellist saatejuht Sylvie Meis võluvalt kaamerasse ja haarab laualt kärmelt hommikusööginõud, kui RTL teletiim hommikul ta koju jõuab.

Avalikkusele tuntuks saanud kui Hollandi jalgpallikoondise poolkaitsja Rafael van der Vaarti abikaasa, on Sylvie'st pärast kõmulist lahkuminekut saanud miljonärist ettevõtja: laitmatu väljanägemisega naine reklaamib omanimelist bikiinikollektsiooni, tal on oma ehtebränd, samuti teeb ta karjääri saatejuhina  ning on oodatud külaline punasel vaibal.

Kuid kodus on on ta emaks kümneaastasele Damian Rafaelile ja hommikusööki naudivad nad oma 400m2 suuruse luksusliku korteri söögitoas üheskoos: poeg nosib Nutellaga saia, superfiguuriga ema piirdub jogurtiga. Hommikusööginõud koristab-peseb Sylvie nagu iga teine ema, kuid suuremal kraamimisel käib kaks korda nädalas abiks koduabiline. «Aga ma hoian oma elamise korras, mulle meeldib korrastatud kodu,» teatab tegus naine.

Vaata videot nende kaunist kodust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles