Merele lähemale: vaata, millised uued kodud kerkivad Lennusadama lähedusse

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna elamuehituse hinnatuimaks piirkonnaks on mereäär: Lennusadama vahetusse lähedusse, Vibu tänavale kerkib Merevärava elurajoon.

YIT uus elamuarendus «Merevärava kodud» kerkib Lennusadama vahetusse lähedusse Kalamaja pargi kõrvale. Tegemist on modernse ning Skandinaavia-hõngulise arhitektuuri ja läbimõeldud ruumilahendustega. Merevärava arendusprojekti moodustavad viis neljakorruselist ühe trepikojaga elamut, korterite hinnad jäävad 97 000 - 425 000 euro piiresse.

Hoonete vahel hakkavad paiknema puhkealad, laste mänguväljak ning privaatsed sisehoovid. Elamuid ühendab omavahel maa-alune parkimiskorrus, kõikidel korteritel on panipaigad, mis asuvad hoonestuse parkimis- või esimesel korrusel, klaasitud rõdud ning esimestel korrustel aiaga piiratud terrassid, elanikke sõidutab lift.

Ehitust alustatakse Vibu tn 6 majast, mis valmib tänavu septembris. Vibu 6 majas on kokku 32 ühe- kuni neljatoalist korterit pindalaga 41,2–83,3 m². Vibu tn 8 maja valmib 2016. aasta detsembris ja Vibu tn 10, mis paikneb vahetult Kalamaja pargi kõrval, valmib jaanuaris 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles