«Kogu aeg mingid kastid, valge funk»: vaata sketši arhitekti tööelust

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Arhitektuuripreemiad 2015 gala tarbeks tehtud sketš  «Valge funk» elab oma elu edasi lühifilmina «Üldse ei vea...».
Eesti Arhitektuuripreemiad 2015 gala tarbeks tehtud sketš «Valge funk» elab oma elu edasi lühifilmina «Üldse ei vea...». Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Eesti Arhitektuuripreemiad 2015 gala tarbeks tehtud sketš «Valge funk» elab oma elu edasi lühifilmina «Üldse ei vea...».

Eesti Arhitektide Liidu teatel on linateos saanud juba kahel suurel festivalil tunnustuse. Eesti Vabariigi 51. mittekommertslike filmide festivalil Tallinnas pälvis film III koha täiskasvanud autorite grupis ning Jõhvis peetud rahvusvahelisel harrastusfilmide festivalil Laterna Maciga sai see mängufilmide nominatsioonis esikoha.

Lühifilm «Üldse ei vea...»

Osades: Tarmo Tagamets, Eduard Salmistu ja Peeter Rästas

Idee: Margit Mutso

Lavastaja ja stsenarist: Urmas Lennuk

Operaator-lavastaja: Jaanus Lekk

Monteerija: Jaanus Lekk

Värvimääraja: Jaanus Lekk

Helioperaator: Gevin Šestak

Valgus: Joonas Erik Ojala

Film on valminud Eesti Arhitektuuripreemiad 2015 gala tarbeks. Filmitegijad tänavad Eesti Sisearhitektide Liitu, Eesti Arhitektide Liitu ja Eesti Maastikuarhitektide Liitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles