Epp Mihkelsile, kes ise ja kaasautorina kirjutanud kokku üle kahekümne kokaraamatu, pole toidumaailmas väljakutset, mida ta ei söandaks vastu võtta. «Kui teema huvitab, siis süvenen ja pühendun ning küll siis ka kõik õnnestub, puudutagu see küpsetisi, köögivilju, muna, liha või kala,» naerab ta. Sestap on Epu käe alt tulnud raamatumenukidki igaüks ise ooperist: neist «Väike kringliraamat» oli küpsetamiskirega Eesti naiste seas pikka aega suur hitt ja «Ulukiroad» jõudis mõne aasta eest Tallinna toidumessil aasta kokaraamatu valimisel teisele kohale.
Rabarberiga on Epul umbes samasugused suhted. Pealegi – ühe esimese tärkajana aedviljapeenras see ju lausa kutsub noori varsi murdma ja krõmpsutama. «Mida nooremad varred, seda maitsvamad ja kasulikumad need organismile on,» ütleb ta.