Foto: Tallinnas jäi kass avatud pakettakna vahele kinni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass pakettakna vahel.
Kass pakettakna vahel. Foto: Erakogu

Kuigi tuulutusasendis pakettakende ohtlikkusest lemmikloomadele on korduvalt räägitud, ei võta mitte kõik hoiatust tõsiselt. 

Nii kirjutab üks murelik naisterahvas Facebookis, kuidas ta pühapäeva õhtul poest koju jalutades haledat kisa kuulis ja oma õuduseks avastas, et lähedalasuva kortermaja esimesel korrusel on tuulutusasendisse seatud pakettakna vahele kass kinni jäänud. Koos teise juhusliku möödakäijaga üritati kassi paljakäsi aidata, kuid šokis loom kriimustas ja hammustas abistajaid. Katsed puutoikaga kassi aknaprao vahelt lahti saada luhtusid samuti. Lõpuks sekkus pajakinnaste ja tooliga varustatud noormees samast majast, kes kassi akna vahelt kätte sai. 

Samal ajal jõudis maja juurde ka korteriomaniku ema, kes juhtunust kuuldes rabatud oli ning looma enda hoole alla võttis. 

«Mul süda siiamaani valutab kassi pärast, jumal teab millega oleks lugu lõppenud, kui keegi poleks saanud talle appi minna. Vedas, et kass oli esimesel korrusel, oleks ta kõrgemal olnud oleks ainult päästeamet saand appi tulla ja kunagi ei tea, kaua neil läheb,» kirjutab kassi avastanud naine oma Facebooki-lehel ning tänab kõiki, kes päästeaktsiooni oma panuse andsid.

Samuti tuletab ta veelkord meelde, et lemmikloomade olemasolul ei tohiks kodust lahkudes aknaid lahti jätta, sest kunagi ei tea, mis võib juhtuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles