/nginx/o/2016/06/01/5457435t1h609a.jpg)
Hinnatud fotograafi Kalle Veesaare sõnul on kogu maailma tabanud toidufotode buum ning paljud eestlasedki jagavad pea iga oma kulinaarset saavutust või toidukorda sotsiaalmeedias. Aga kuidas teha selline foto, mis sõpradel suu vett jooksma paneb?
Hinnatud fotograafi Kalle Veesaare sõnul on kogu maailma tabanud toidufotode buum ning paljud eestlasedki jagavad pea iga oma kulinaarset saavutust või toidukorda sotsiaalmeedias. Aga kuidas teha selline foto, mis sõpradel suu vett jooksma paneb?
Täna Solarise keskuses algava Eesti parima toidufoto konkursi tarvis pani Kalle Veesaar kokku rea soovitusi, mida isuäratava pildi tegemisel silmas pidada. Konkursil osalemiseks tuleb oma parim toidufoto postitada juunikuu jooksul Instagrami või Facebooki ning lisada #solarisongurmee.