Maikuust elavad Sangaste lossi jahisaal ja selle köök uut elu. Lõuna-Eesti ühe lossipärli vastavatud restorani Vidrik ärksad kokad oskavad keeta peedist moosi, mis maitseb nagu vaarikamoos, ja küpsetada karmist metssearibist mahlase lõuna. Maja peakokk Kristjan Tammeväli avaldab mõned saladused, kuidas ta seda teeb.
Tellijale
Vana krahvilossi uus köök
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kolm noort Lõuna-Eesti meest ühel masendavalt hallil lumeta talvepäeval Sangaste lossi jõudsid, ei innustanud see neid esimese hooga sugugi söögikoha uuele elule äratamist ette võtma. Ka teine lossituur hoidis mehed veel kõhkvel ja õiget tunnet ei tekkinud.