Fotod: väikseimad Eestis müügil olevad suvilad

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisike suvila Padisel.
Pisike suvila Padisel. Foto: KV.EE

Unistad kohast, kus linnamelust puhata, aga pirakale talule ei hakka hammas peale? Õnneks leidub Eestis ka mitmeid päris pisikesi hubaseid suvilaid.

1. Suvila Pedasel, Padise vallas Harjumaal

Foto: KV.EE

See 2015. aastal ehitatud suveelamine koosneb kahest kinnistust. Ostja saab endale pisikese 25ruutmeetrise ahiküttega palkmajakese, mille teine korrus on väljaehitamata, ja saunamaja. Saunamaja kõrval on tiik, mererand jalutuskäigu kaugusel. Rohkem infot leiab KV.EE koduleheküljelt

2. Suvila Aespal, Kohila vallas Raplamaal

Foto: KV.EE

Sellesse 40ruutmeetrisesse  palkmajakesse mahuvad elutuba, väike magamistuba, köök, kuivkäimla ja saunaruumid, lisaks pisike abiruum. Kinnistul on lisaks klaaskasvuhoone, puur- ja rõngaskaev ning  palju marjapuid ja -põõsaid. Rohkem infot pakkumise kohta leiab SIIT!

3. Suvila Paides Järvamaal

Foto: KV.EE

Selle 60ruutmeetrise suvila esimesele korrusele mahuvad avar tuba ja köök, teisel korrusel on magamistuba ja panipaik. Lisaks on kinnistul saun ja kasvuhoone. Rohkem infot pakkumise kohta leiab  KV.EE koduleheküljelt

4. Suvila Kibunas, Kernu vallas Harjumaal

Foto: KV.EE

22ruutmeetrise majakese juurde kuuluvad kasvuhoone, abihoone ja terrass, suvila on heas korras. Rohkem infot pakkumise kohta leiad KV.EE koduleheküljelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles