Pere tagaaed hävines täielikult, ohus on ka maja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagaaed.
Tagaaed. Foto: Kuvatõmmis videost

Abielupaari tabas eile õhtul kohutav šokk, kui nende tagaaed hetkega hävines. Millega asi lõppeb, pole veel teada.

Suurbritannias Norfolkis elavat peret tabas eile õhtul kohutav ehmatus, kui nende tagaaed ühe hetkega lihtsalt sisse varises, vahendab Daily Mail. Fiona Rhind rääkis ajalehele, et vaatas kallimaga õhtul kella kuue paiku toas telekat, kui kohutavat raksatus kuulis. Paar oletas esialgu, et tänaval nende aia taga on toimunud autoavarii, aga asja uurima tormates avastasid nad oma tohutuks jahmatuseks, et kogu nende  tagaaed ja seda tänavast eraldanud kivisein on kadunud, selle asemel aga laiutas tohutusuur auk. 

Umbkaudu 4,5 meetrit lai ja 2,5 meetrit sügav auk võib suureneda ja ka maja enda neelata, mistõttu päästeamet ei lubanud paaril majas ööbida. Nad saadeti ööseks lähedalasuvasse hotelli. «Me peame lihtsalt ootama ja vaatama, mis edasi saab. Spetsialistid tegelevad asjaga. See on täiesti uskumatu lugu!» ütleb Rhind.

Kohaliku päästeameti sõnul on tõenäoline, et varingu põhjustas viga kanalisatsioonisüsteemide ehitamisel. Asja uuritakse. 

Vaata videost, milline pere tagaaed pärast õnnetust välja näeb!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles