Eestimaa suve iseloomustavad vitamiinidest pakatavad rabarberid ja maasikad, mille maitsed on kui kokku loodud. Fiskars soovitab proovida smuutit, mis jätab maitsemeeled pikalt rõõmustama.
Smuutiretsept: maiasmoka rabarberiunistus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 500 ml rabarberit
- umbes 100 ml õunamahla
- 250 ml maitsestamata jogurtit
- 350 ml maasikaid
- 1 banaan
- mündi lehed
Pane tükeldatud rabarber koos õunamahlaga potti ning kuumuta keemiseni. Seejärel vähenda kuumust ja keeda kuni rabarber saavutab püree konsistentsi (10-15 minutit). Lase segul jahtuda. Blenderda jahtunud rabarberipüree jogurti, tükeldatud maasikate ja banaaniga ühtlaseks seguks. Serveerimisel kaunista maiust värskust lisava mündi lehega.