/nginx/o/2016/06/29/5556591t1hf94c.jpg)
Eestimaa suve iseloomustavad vitamiinidest pakatavad rabarberid ja maasikad, mille maitsed on kui kokku loodud. Fiskars soovitab proovida smuutit, mis jätab maitsemeeled pikalt rõõmustama.
Eestimaa suve iseloomustavad vitamiinidest pakatavad rabarberid ja maasikad, mille maitsed on kui kokku loodud. Fiskars soovitab proovida smuutit, mis jätab maitsemeeled pikalt rõõmustama.
Pane tükeldatud rabarber koos õunamahlaga potti ning kuumuta keemiseni. Seejärel vähenda kuumust ja keeda kuni rabarber saavutab püree konsistentsi (10-15 minutit). Lase segul jahtuda. Blenderda jahtunud rabarberipüree jogurti, tükeldatud maasikate ja banaaniga ühtlaseks seguks. Serveerimisel kaunista maiust värskust lisava mündi lehega.