Galerii: «Seksi ja linna» imekaunid kodud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker (left) stars as Carrie Bradshaw and Chris Noth (right) stars as Mr. Big  in New Line Cinema
Sarah Jessica Parker (left) stars as Carrie Bradshaw and Chris Noth (right) stars as Mr. Big in New Line Cinema Foto: General/

Mäletate, millisesse kinnisvarapardiisi Mr.Big Carrie Bradshaw viis? «Seksi ja linna» kangelannade Carrie, Charlotte, Miranda ja Samantha seiklused algasid 18 aasta eest, õige aeg meenutamiseks!

Lisaks seksiseiklustele, pidudele, über-kostüümidele, Manolo Blahnikutest kõnelemata väärivad märkimist ka «Seksi ja linna» kodud.

Foto: General/

Disainer Jeremy Conway ülesandeks jäi disainida kodud, mis kõnetaksid vaatajaid oma ihaldatud newyorkliku väljanägemisega ning sobiks iga kangelanna olemusega. Kuid näiteks kahe täispika filmi väntamise vahel õnnestus filmitiimil Carrie kodu joonised ära kaotada: nii tulid kohale seriaali juures varemalt töötanud inimesed, et aidata meenutada ja detaile paika sättida.

Foto: General/

Niisiis, mälestuste allee: vaata Carrie neutraalsetes toonides kirjanikukodu, Charlotte'i klassikalist, kerge retrohõnguga suurejoonelist elamist, Samantha punast magamisnurka ja Miranda lakoonilist elutuba Vogue Livingu galeriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles