Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kaval nipp, kuidas arbuusi maitset paremini esile tuua

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Vida Press

Suvel kuulub arbuus paljude menüüsse. Pole ka ime, tegu on ju niivõrd mahlase ja maitsva viljaga, mis pakub kuumal suvepäeval jahutust. 

Toiduportaal Delish pakub aga välja kavala nipi, kuidas arbuusi mõnusat maitset veelgi paremini esile tuua. Nimelt soovitavad nad arbuusilõikudele puistata natukene soola. See võib kõlada imelikult, aga just sool tõstab arbuusi magusa maitse paremini esile.

Mõtle ise, melonit pakutakse sageli ju koos soolase prosciutto'ga, sest soolane sink rõhutab meloni magusat maitset. Samamoodi toimib sool arbuusi puhul. Proovi ise!

Tagasi üles