Kui enamik eestlasi kõrvetab suviti sütel liha, siis taimetoitlane Sandra Vungi grillib näiteks seitanist ehk nisugluteenist steike. Kõigi köögiviljade maitse lööb ta aga enne grillrestile panemist julgete marinaadidega särama.
Tellijale
Lihata õuegurmee
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud arvavad, et kui liha grillile ei pane, siis nagu ei jäägi peale suvikõrvitsa midagi, mida varda otsa lükata.
Märksõnad
- baklažaan
- gluteen
- grill
- grillitud
- hot-dog
- kartul
- kaste
- kikerherned
- köögiviljad
- küüslauk
- lehtsalat
- lillkapsas
- maasikad
- majonees
- marinaad
- oliiviõli
- Paprika
- pipar
- porgand
- porgandid
- pune
- rabarber
- sai
- salat
- sandra vungi
- sibul
- sidrunimahl
- suvikõrvits
- taimetoit
- taimetoitlane
- taimetoitlased
- taimne
- tofu
- tomatid
- vorstid
- värske
- värske kartul
- vürtsikas
- õli
- äädikas
- ürdid