Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retsept: ahvatlev kosutaja kitsejuustu ja kirsimoosiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Ahvatlev ärataja kitsejuustu ja moosiga
Ahvatlev ärataja kitsejuustu ja moosiga Foto: Fazer

Suvi on ideaalne aeg uute põnevate retseptide katsetamiseks ning miks mitte alustada valgusküllaseid hommikuid tavapärasest veidi erilisemate võileibadega. 

Fazer soovitab põnevat retsepti, mida katsetades üllatad ennast ootamatute maitsekooslustega.

Ahvatlev kosutaja kitsejuustu ja kirsimoosiga (neljale)

Koostisained:

•       4 viilu röstsaia

•       8 spl pehmet kitsejuustu

•       5 spl kirsimoosi

•       metspähkleid

Valmistamine

Rösti metspähkleid 170 kraadises ahjus 8 minutit. Lase pähklitel jahtuda ning purusta need noaga väiksemateks tükkideks. Määri röstitud saiaviiludele kirsimoos ja kitsejuust. Kaunista metspähklitega ja naudi algavat päeva kosutava ärataja seltsis!

Tagasi üles