Suvi on ideaalne aeg uute põnevate retseptide katsetamiseks ning miks mitte alustada valgusküllaseid hommikuid tavapärasest veidi erilisemate võileibadega.
Retsept: ahvatlev kosutaja kitsejuustu ja kirsimoosiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer soovitab põnevat retsepti, mida katsetades üllatad ennast ootamatute maitsekooslustega.
Ahvatlev kosutaja kitsejuustu ja kirsimoosiga (neljale)
Koostisained:
• 4 viilu röstsaia
• 8 spl pehmet kitsejuustu
• 5 spl kirsimoosi
• metspähkleid
Valmistamine
Rösti metspähkleid 170 kraadises ahjus 8 minutit. Lase pähklitel jahtuda ning purusta need noaga väiksemateks tükkideks. Määri röstitud saiaviiludele kirsimoos ja kitsejuust. Kaunista metspähklitega ja naudi algavat päeva kosutava ärataja seltsis!