Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Nipinurk: kuidas säilitada parmesani juustu?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kodu.postimees.ee
Copy
Parmesani juust.
Parmesani juust. Foto: SCANPIX

Reisihooaeg vurab täistuuridel ning mõnigi Itaalias käinu naaseb piraka tüki parmesani juustuga. Ent kuidas seda värskena hoida?

Soovitus: lõika juustukäntsakas väiksemateks tükkideks - niisugusteks, mille paar korraga ära plaanid tarvitada  ning mässi juustuportsud toidukilesse. Juust, mis kohe käiku läheb, säti külmkapiriiulile, teised tükid sügavkülma.

Sügavkülmast võetud juustutükil lase enne tarvitamist külmkapis üleöö sulada. Head isu!

Tagasi üles