Kes siis ei teaks muhedat sõnauljurit, vahedat raadiohäält, teravat kirjameest ja ajalehe KesKus peatoimetajat Juku-Kalle Raidi. Et aga mees on ka suurepärane kulinaar, ei pruugi paljud aimatagi. Oma kokanduslike annete lihtkinnituseks näitab ta ette, kuidas kurgid kilekotis paari tunniga särtsakaks marineeruvad. «Jäävad ägedad ja krõmpsud. Imeline sakuska!» kiidab ta.
Tellijale
Kurgid kahe tunniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne, kui kirjamehe Juku-Kalle Raidiga toimetusse püstitatud köögilaual tema kergelt krehvtiseid ja krõmpse kahe-tunni-kurke tegema asume, jalutame mõistagi Tallinna keskturule. Otsime pisemat sorti kurke.