Käes võib küll olla augustikuu viimane nädal, kuid ees on veel mitmed soojalt suvised päevad ning vananaistesuvi, mil saab grillimisest viimast võtta.
Grillitud juustupalad tomatitšatniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tublid grillmeistrid oskavad lugu pidada nii mahlastest lihatoodetest kui ka kõigest, mis eeskujuliku grillroa juurde käib. Nii on näiteks erinevate piimatoodetega võimalik muuta ühekülgseid vorstikesi ja marineeritud lihaviile täis toiduvalik tõeliselt isukaks peolauaks,» ütleb Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, kes kutsub eestimaalasi üles nautima poelettidel saadavaid kodumaiseid piimatooteid ka grillroogadega ning toob mõningaid inspireerivaid näiteid Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja suvelõpu grilliretseptidest.
Grillitud juustupalad tomatitšatniga
Vaja läheb
- 400 g kõva lehmapiimajuustu
- 1 väike purk tomatitšatnit
- mungalille õisi kaunistamiseks
Valmistamine
Grilli lehmapiimajuust suuremate viiludena jumekaks ning serveeri koos tomatitšatni ja mungalille õitega.