Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Eksootiline võileib vähisabade ja avokaadoga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kerti Kulper
Copy
Artikli foto
Foto: Fazer Eesti

Ees ootav vananaistesuvi toob kaasa veel mitu sooja päeva, mil saab lähedastega aias või niidetud murulapil meeldivalt aega veeta. Ideaalseks suupisteks on nii suvise hooaja lõpetamisel kui ka perekondlikul koosviibimisel värskes õhus tervislike komponentidega uhkeldav võileib.

Fazer soovitab seoses Maakodu portfelli laienemisega põnevaid ja mahlaseid võileivaretsepte.

Eksootiline võileib vähisabade ja avokaadoga (neljale)

Koostisained

•        4 viilu röstsaia

•        2 avokaadot

•        4 tl sidrunimahla

•        2 tl mett

•        20 vähisaba

•        Salatilehti või murulauku

Koori avokaadod ja eemalda kivid. Purusta üks avokaado kahvliga ning maitsesta sidrunimahla, soola ja meega. Viiluta teine avokaado ja nõruta vähisabad kuivaks. Kata röstitud saiaviilud purustatud ja viilutatud avokaado ning vähisabadega. Kaunista lehtsalati või murulauguga. Nipp: avokaadopüree võid segada supilusikatäie hapukoorega, et maitset veelgi pehmendada.

Tagasi üles