Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kõhutäis nagu tsaaril

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Priit Pullerits
Copy
Tsaari kalaroog.
Tsaari kalaroog. Foto: Priit Pullerits

Kui lähete kala-sibularestorani Peipsi-äärsel sibulateel, on oluline alustada õigest otsast. Kust ja kuidas, selgub allpool. Valest otsast alustades võib elamuse asemel saada emotsionaalse segaduse.

Restoranis käik, räägitakse, ei pidavat olema nälja kustutamiseks, vaid pigem elamuse ammutamiseks. Kui nii – ja miks mitte? –, siis võib küsimuse seada, kust elamus algab: üle läve astumisest, laua taha istumisest või teenindaja saabumisest?

Peipsi ääres leidub üks restoran, kus elamus hakkab tekkima juba hea mitu kilomeetrit enne, kui üldse kohale jõuate. Aga seejuures on oluline, et te läheneksite Kolkja kala-sibularestoranile ikkagi õigest suunast ja mööda õiget teed.

Tagasi üles