/nginx/o/2016/09/10/5816049t1h00a2.jpg)
Pühapäev on paljudes peredes traditsiooniline pannkoogipäev. Aeg on proovida aga midagi uut ja huvitavat.
Pühapäev on paljudes peredes traditsiooniline pannkoogipäev. Aeg on proovida aga midagi uut ja huvitavat.
Peekon ja munapuder, kes neid ei armastaks? Pane need vahelduseks aga hoopis piruka sisse.
Sul on piruka valmistamiseks vaja:
Lõika paprika kuubikuteks ja prae neid õrnalt pannil. Klopi munad lahti, maitseta soola-pipraga, vala munasegu pannile ja kuumuta pidevalt segades umbes 2 minutit.
Aseta tainas lauale ja rulli seda, kuid mitte väga õhukeseks. Lõika keskele ring ning pane paprika-munapuder selle ümber. Lõika ringi äärtesse 8 kiirt ja pane igale kiirele üks peekoniviil. Põimi kiired pärjaks. Määri pirukat lahtiklopitud munaga ja küpseta seda 200 kraadises eelsoojendatud ahjus umbes 10 minutit või niikaua kuni pirukas on pealt kuldpruun.