Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Salajane koostisosa, mis muudab smuuti palju paremaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Ingrid Dreyersdorff
Copy
Foto: Panther Media / Scanpix

Smuutid võivad asendada ühte toidukorda, mistõttu on eriti oluline, et sa saaksid sealt kätte kõik vajalikud toiduained. Ühe salajase koostisosaga saab tavalise smuuti muuta eriti kreemjaks ja siidiseks.

Mida sa vajad: tavalised puu- ja juurviljad, jää või muud lemmikud, mida smuuti sees kasutad ning lisaks pool tassi ricotta-juustu.

Mida teha: pane kõik koostisosad kannmikserisse, aga asenda piim või jogurt ricotta-juustuga, vahendab PureWow.

Miks see toimib: ricotta teeb smuuti paksemaks ja kreemisemaks, mitte vedelamaks. Lisaks sisaldab see valku, mis hoiab su kõhu kauem täis ja kui sa ei taha liiga palju kaloreid, siis lisa juustu natukene vähem või asenda see kergema ricotta'ga. Kui sa pole eriline juustusõber, siis mikserda segu korralikult kreemjaks, siis ei ole ricotta maitset tundagi.

Tagasi üles