/nginx/o/2016/09/16/5840889t1hb201.jpg)
Ilmad muutuvad päev-päevalt külmemaks ja sellepärast on kuum tee või mõni teine soe jook lausa hädavajalik kaaslane. Kuna puud on õuntest lookas, on ideaalne aeg kuuma õunasiidri tegemiseks.
Ilmad muutuvad päev-päevalt külmemaks ja sellepärast on kuum tee või mõni teine soe jook lausa hädavajalik kaaslane. Kuna puud on õuntest lookas, on ideaalne aeg kuuma õunasiidri tegemiseks.
Tegu on alkoholivaba õunasiidriga ja sul on selle tegemiseks vaja:
Lõika õun neljaks ja apelsin viiludeks. Kuumuta õunamahla seni, kuni see keema läheb. Lisa suhkur, õuna- ja apelsini tükid, nelk, kaneelikoored, muskaatpähkel ja vürtsid ning keeda segu tasasel kuumusel umbes pool tundi.
Kurna segu läbi sõela ja serveeri kuumalt. Antud kogusest saab 4-6 tassi õunajooki.