Anna nõu: kuidas peletada koduaiast võõraid tülikaid kasse? (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass aias.
Kass aias. Foto: www.flickr.com

Postimehe koduportaali lugeja kurdab, et on hädas naabrikassidega, kes kipuvad tema koduaeda hädasid tegema. Kas oskad anda nõu, mida ette võtta?

"Olen hädas naabri kassidega, kes käivad regulaarselt meie aeda märgistamas. Nad sirtsutavad majaseintele, laste mänguasjadele ja kraabivad segamini peenraid, et sinnagi häda teha. 
Loomapidamiseeskirjadega olen kursis ja tean, et loomaomanik peaks kassi liikumist piirama, aga päris ainult oma õiguse tagaajaja ma ka ei ole - kuidas sa ikka sunnid tubaseks kassi, kes sünnist peale õueelu elanud. Küll aga tahaks neid kuidagi inimlikul moel oma aiast peletada. Kas on nõuandeid, kuidas seda teha saaksin?" küsib koduportaali poole pöördunud lugeja.

Kas oskad oma kogemustest soovitada, kuidas kasse kehvadest kommetest võõrutada? Jäta oma kommentaar siia või meie Facebooki lehele või kirjuta aadressil kodu@postimees.ee

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles