Maitsetaimi on hea kasutada igasuguste toitude maitsestamiseks, kuid kahjuks nad eriti kaua värskena ei püsi. Selle asemel, et nad kilekotiga sügavkülma visata, tee neist hoopis jääkuubikud.
Nutikas idee: tee maitsetaimedest jääkuubikuid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuubikute tegemiseks on sul vaja: värskeid maitsetaimi, jääkuubikute vormi, vett ning teravat nuga või köögikombaini.
Tükelda maitsetaimed käsitsi pisikesteks tükkidest või tee seda köögikombainiga. Lisa tükkidele veidi vett, pane segu vormi ja aseta sügavkülma. Soovi korral võid basiiliku segada vee asemel hoopis oliiviõliga.
Maitsetaimedest tehtud kuubikuid on eriti mugav kasutada näiteks suppide või pajaroogade maitsestamisel.
Milliseid erinevaid maitsetaimi kuubikute tegemiseks kasutada, loe siit!