Kuidas taltsutada köögivilju? Kokakunstnik Anni Arro, kes on pannud eestlased rohkem ja moodsamal moel köögivilju, eriti peeti sööma, avaldab mõned oma lemmikroad, kus peategelaseks on tema septembrikuine köögiviljaaed.
Tellijale
Anni ja sügisannid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui üldse, siis just sügis on elupõlise köögiviljapõlguri ümberveenmiseks kuldaeg.
«Kõik saab valmis! Aiast ja metsast on nii palju head ja vitamiinirikast võtta, ka turul on lust käia,» hõiskab kulinaar Anni Arro, kelle koduköögis on praegu iga nurk suvikõrvitsate ja kõrvitsate päralt. Peeti, porgandit ja kartulit on seal muidugi ka, mis kõik pärit Anni pere maakodust Sepamaa talust, kus temal kui andunud köögiviljasõltlasel on oma põllu- ja peenramaa.