/nginx/o/2016/09/21/5866497t1h6fb7.jpg)
Üllatus-üllatus, aga jäätist saab tõesti teha ka ainult ühest koostisosast, banaanist! Banaanijäätis on pehme ja kreemjas ning selle valmistamine on imelihtne.
Üllatus-üllatus, aga jäätist saab tõesti teha ka ainult ühest koostisosast, banaanist! Banaanijäätis on pehme ja kreemjas ning selle valmistamine on imelihtne.
Vaja läheb:
Valmistamine
Tükelda banaanid väikesteks juppideks ja pane külmutuskoti või plastkarbiga sügavkülmikusse. Piisab ka mõnest tunnist, kuid parima jäätise saab siis, kui banaan on külmas olnud vähemalt 8 tundi.
Võta banaanitükid välja ja lase kergelt sulada. Seejärel aseta blenderisse või köögikombaini ja purusta seni, kuni tekib ühtlaselt kreemjas segu. Vahepeal tuleb masin peatada ja banaanitükke alla vajutada. Jäätis hakkab valmis saama, kui see muutub valgemaks.
Kui tahad, et su banaanijäätis oleks serveerimisel pehme, võid kohe sööma asuda. Kui eelistad kõvemat jäätist, vala jäätis lastkarpi ja pane tagasi sügavkülmikusse. Banaanijäätis säilib sügavkülmikus mitu kuud.