Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: fajita kanaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Fajita kanaga
Fajita kanaga Foto: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks fajitat kanaga! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • kanafilee 500 g
  • Santa Maria Fajita Organic spice mix 1 pakk
  • paprika 2 tk
  • varsseller 200 g
  • Santa Maria nisutortilla 6 tk
Guacamole
  • Santa Maria Guacamole dip mix 1 pakk
  • avokaado
  • laim
  • Santa Maria Tellicherry musta pipart
Eeltöö:
Puhasta kanafilee ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta köögiviljad ja lõika ribadeks. Valmista guacamole pakendil oleva õpetuse järgi.
 
Valmistamine:
Prae kanaviilud ja maitsesta Fajita Organic spice mixiga. Lisa pannile köögiviljad ja kuumjta kiirelt. Soojenda tortillad. Serveeri kõik koostisosad eradi vaagnatelt, et inimesed saaksid ise tortillad täita.
Tagasi üles