Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks fajitat kanaga! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Retseptisoovitus: fajita kanaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- kanafilee 500 g
- Santa Maria Fajita Organic spice mix 1 pakk
- paprika 2 tk
- varsseller 200 g
- Santa Maria nisutortilla 6 tk
Guacamole
- Santa Maria Guacamole dip mix 1 pakk
- avokaado
- laim
- Santa Maria Tellicherry musta pipart
Eeltöö:
Puhasta kanafilee ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta köögiviljad ja lõika ribadeks. Valmista guacamole pakendil oleva õpetuse järgi.
Valmistamine:
Prae kanaviilud ja maitsesta Fajita Organic spice mixiga. Lisa pannile köögiviljad ja kuumjta kiirelt. Soojenda tortillad. Serveeri kõik koostisosad eradi vaagnatelt, et inimesed saaksid ise tortillad täita.