/nginx/o/2016/09/26/5886293t1hcd7e.jpg)
Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks Korea Bulgogit! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks Korea Bulgogit! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Vaja läheb:
Eeltöö:
Puhasta liha ja lõika ribadeks. Sega kokku õli, vesi ja maitseainesegu. Marineeri liha. Pane nuudlid käesooja vette likku.
Valmistamine:
Kuumuta pann ja vala sinna õli. Klopi laht munad ja nirista peene joana kuuma õlisse. Lisa pannile porgand ja küüslauk, kohe seejärel ka leotatud nuudlid. Prae minut ja maitsesta sojakastme ning seesamiõliga. Kuumuta samaaegselt teine pann ja prae seal lihad. Serveeri nuudlid ja lihad eraldi.