Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks Korea Bulgogit! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Retseptisoovitus: Korea Bulgogi sealihaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- Sea sisefilee 1 tk
- Santa Maria Korea Bulgogi maitseainesegu 1 pakk
- Toiduõli
- Santa Maria Riisinuudlid 1 pakk
- Seesamiõli 2 spl
- Santa Maria Soja kaste 4 spl
- Muna 1 tk
- Porgand 1 tk
Eeltöö:
Puhasta liha ja lõika ribadeks. Sega kokku õli, vesi ja maitseainesegu. Marineeri liha. Pane nuudlid käesooja vette likku.
Valmistamine:
Kuumuta pann ja vala sinna õli. Klopi laht munad ja nirista peene joana kuuma õlisse. Lisa pannile porgand ja küüslauk, kohe seejärel ka leotatud nuudlid. Prae minut ja maitsesta sojakastme ning seesamiõliga. Kuumuta samaaegselt teine pann ja prae seal lihad. Serveeri nuudlid ja lihad eraldi.