Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: Seekh kebab lambahakklihaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Seekh kebab lambahakklihaga
Seekh kebab lambahakklihaga Foto: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks lambahakklihast kebabi! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • lambahakkliha 500 g
  • Santa Maria Seekh Kebab maitseainesegu 1 pakk
  • Santa Maria täisteratortilla 8 tk
  • Santa Maria Raita kaste 1 pakk
  • puane sibul 1 tk
  • lambsalat 150 g
  • tomat 2 tk

Eeltöö:

Sega hakkliha maitseaineseguga. Vormi hakklihasegust pall ja vajuta piklikuks. Lõika sibulast ribad ja tomatist viilud. Sega kokku raita kaste.

Valmistamine:

Pane kebabid eelsoojendatud ahju 190 kraadi juurde küpsema. Kuumuta tortillad pannil. Serveeri kõik koostisosad eradi vaagnatelt, et inimesed saaksid ise tortillad täita. Serveerides võid kebabist lõigata viilud.

Tagasi üles