Fotod: romantiline kivimaja üsna ootamatus asukohas

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivimaja.
Kivimaja. Foto: www.curbed.com

Vahemereäärsena  tunduvad eriti armsad romantilised pisikesed kivimajad võivad asuda ka mujal kui vaid Lõuna-Euroopas. Veendu ise!

See kunagi näitlejanna Diane Sawyerile kuulunud 1920. aastal ehitatud maja asub hoopis New Yorgi lähistel, kuigi ei maja aed, eksterjöör ega interjöör seda kuidagi reeda.

Foto: www.curbed.com

Kui ei teaks, võiks arvata, et oled tõepoolest sattunud Itaaliasse või Prantsusmaale, vahendab kinnisvaraportaal Curbed.

Foto: www.curbed.com

Kolme magamistoaga jõekaldale ehitatud maja pea kõigist akendest ja suurelt kiviterrassilt avaneb hingemattev vaade Hudsoni jõele. Maja juurde kuulub romantiline aed, bassein ja pisike külalistemaja. 

Foto: www.curbed.com

Ka maja sisemuses viitab kõik Vahemereäärsetele piirkondadele: võimsad laetalad, rohmakad laudpõrandad, valged krohvitud seinad. Sisekujunduses on kasutatud  palju täispuitu ja antiikmööblit. 

Foto: www.curbed.com

Rohkem fotosid leiad SIIT! 

Kas sul on ka ilus (suve)kodu, mille fotosid tahaksid lugejatega jagada? Kirjuta sellest aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee . Kui soovid, võid jääda anonüümseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles