/nginx/o/2016/10/03/5915529t1h6739.jpg)
Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht mõnusat mustasõstra-banaanimoosi tegemisõpetust.
Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht mõnusat mustasõstra-banaanimoosi tegemisõpetust.
Mustasõstra-banaanimoos
Pane sõstrad nõrgal tulel keema. 10 minuti pärast lisa suhkur ja lase pisut keeda. Koori, tükelda ja purusta kannmikseris või kahvliga banaanid ning lisa sõstardele. Keeda veel natuke (umbes 5 min), võta pott tulelt ja pane moos purkidesse.
Kuna banaanid annavad magusust, pole suhkrut palju vaja. Kui tahad aga magusamat moosi, siis pane rohkem suhkrut.
Sobib eriti hästi röstsaiaga.