/nginx/o/2016/10/05/5920593t1h7f67.jpg)
Valmista ise ehtsast talutoidust uhke roog! Retsepti autor on Margit Kirsipuu.
Valmista ise ehtsast talutoidust uhke roog! Retsepti autor on Margit Kirsipuu.
Vaja läheb
Valmistamiseks eemalda seasisefileelt kelmed, pruunista kiirelt kuumal pannil ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 100kraadises ahjus umbes tund ja lõika filee neljaks viiluks.
Koori juurviljad ja lõika kangideks. Pruunista juurikakangid kuumal pannil, maitsesta hakitud ürtide, soola ja pipraga. Lõpuks piserda peale oliiviõli ja küpseta 180kraadises ahjus kergelt krõmpsuvaks.
Kastmeks
Valmistamiseks aja vesi keema, lisa hakitud seened, sibul ja küüslauk. Keeda pehmeks ja püreesta. Kuumuta püree keemiseni, lisa sulatatud želatiin. Lisa punapeedimahl ja maitsesta. Vala segu umbes mm paksuselt toidukilele ja pane ettevaatlikult külmkappi tarduma. Lõika koos kilega sobiva suurusega laastud, ja kata sellega kogu toit. Serveerides ära unusta kilet eemaldada:). Kaunista praetud kukeseentega.