Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Sagadi mets mõisaköögis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen, Mihkel Maripuu
Copy
Laud on kaetud mõisahäärberisse, muidu pakutakse Sagadis süüa kunagisse ringtallide hoonesse sisse seatud restoranis.
Laud on kaetud mõisahäärberisse, muidu pakutakse Sagadis süüa kunagisse ringtallide hoonesse sisse seatud restoranis. Foto: Mihekl Maripuu

Kuidas maitseb Lahemaa? Ennekõike metsa järele, öeldakse Sagadi mõisas, mille restoran on üks osalisi täna algaval Lahemaa maitsete nädalal.

Esiti sahistate Sagadi sügisvärvides mõisapargi puude all lehtedes jalgu, siis uurite kunagi üle 200 kilo kaalunud kuldi topist ja istutegi restoranilauda. Ning siis ta lõpuks tuleb – mooritud metssiga naabertalu mahejuurviljadega.

Tagasi üles