Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: kuum kanatortilla

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Kanatortilla
Kanatortilla Foto: Kerli Sosi

Fotograaf Kerli Sosi õpetab oma blogis tegema kanatortillat, millest on tema sõnul kerge sõltuvusse jääda. Proovi ära!

Vaja läheb:

  • 500 g kanafileed
  • 200 g merevaiku
  • 1 väike (400 g) purk virsikukompotti
  • 1 tass kirsstomateid
  • 1 väike (400 g) purk läätsesid soolvees
  • täistera tortillat
  • peoga riivjuustu
  • karrit
  • kurkumi
  • sidrunipipart
  • soola

Kogus: 6-8 tortillat

Valmistamine:

Prae kuubikuteks lõigatud kanafilee, lisades maitse järgi soola, sidrunipipart, karrit ja kurkumi. Lisa merevaik ja läätsed ilma vedelikuta. Kuumuta paar minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud virsikud. Viimasena lisa veel pooleks lõigatud tomatid ja riivjuustu. Kuumuta aeg-ajalt segades paar minutit kaane all. Võta eraldi pann ja prae kerge õliga tortillad kahelt poolt. Vala kuum segu parajalt krõbedaks praetud tortillale, keera rulli ja naudi!

Tagasi üles