/nginx/o/2016/10/12/5947995t1h884b.jpg)
Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht imemaitsvat mandariinimoosi.
Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht imemaitsvat mandariinimoosi.
Kohe varsti on käes aeg, kus poelettidelt võib leida suurtes kogustes mandariine. Iga mandariinisõber võiks kindlasti järele proovida ka selle suussulava mandariinimoosi.
Tuule mandariinimoos
Koori mandariinid, lõika keskelt pooleks, et kontrollida et seemneid ei oleks. Püreesta mandariinid köögikombainis, kannmikseris või saumikseriga. Kalla püree potti, lisa suhkur ja sidrunimahl. Lase moosil nõrgal kuumusel umbes 30-40 minutit podiseda.
Kui moos on valmis, muutub see tihkeks ja läikivaks.