/nginx/o/2016/10/14/5953785t1h232f.jpg)
Juba asteegid ja maiad oskasid ergutajana hinnata kakaopuu kurgitaoliste viljade röstitud seemnetest ehk kakaoubadest keedetud šokolaadijooki. Ka meie otsime tihti just šokolaadist sügisetusale lohutust, ja sugugi mitte asjata – puhas šokolaad aitab kehas käivitada õnnehormooni teket. Belglase Emmanuel Wille suussulavate šokolaadikookide toime on sama.
Šokolaad hommikusöögiks?! Just. Eestis juba üle 20 aasta elanud belglane Emmanuel Wille, keda siinses kokandusmaailmas kutsutakse Manuks ja kes praegu peab Olde Hansa restoranis peakoka ametit, mäletab hästi oma lapsepõlve hommikusööke Gentis. Alati oli lisaks võileibadele laual kausike kuulsa šokolaadimaa Belgia Côte d’Ori šokolaadi. Saiaviil või ja šokolaadipiiskadega, millega muidu torte kaunistatakse, oli päeva alustuseks tema teine suur lemmik.